Thursday, February 12, 2015

Petrodollar, Wahabi dan Freemason
Menjelang akhir dunia, sebelum tibanya hari Mahdi...  Negara Arab akan diperkudakan semahunya oleh sang Dajjal Laknatullah. Semakin hari semakin jelas permainan mereka dan ianya sudah mula dapat dikesan. Tipuhelah apakah yang mereka mainkan?

Arab Saudi adalah negara utama Islam di mana terletaknya Makkah dan Madinah. Arab Saudi kini telahpun ditawan oleh USA tanpa disedari oleh umat Islam. Arab Saudi tidak bebas selain mengikut sahaja apa yang dikehendaki USA. Sudah semakin dekat munculnya Pemerintah Arab yang Zalim bernama as-Sufyani yang bakal memerintah Bumi Syam (Syria sekarang ini). Sudah ada tanda Arab Saudi akan berpecah menjadi 3 buah negara (perebutan tahta), sebenarnya ianya juga atas rancangan USA untuk terus mengawal "petrodollar" supaya terus selamat. Dari sini, USA masih boleh terus memerintah dunia. 

Jika berlakunya kedua2 peristiwa ini, pertama as-Sufyani dan kedua persengketaan 3 anak raja Saudi, maka masanya sudah tiba Mahadi akan munculkan diri (al-hadis). 

Sebelum itu, kita tinjau perkembangan "petrodollar".


Sampai Bila Arab Saudi dan OPEC Harus Memberi Sokongan Kepada Petrodollar (USD)

Petrodollar atau dollar Amerika tidak akan tumbang selagi Arab Saudi masih berpegang kepada penjanjian yang dimeterai bersama Henry Kissinger pada tahun 1974 yang membenarkan minyak hanya boleh diniagakan didalam USD. Dalam erti kata lain, selagi minyak diniagakan didalam USD, selagi itu USD akan terus kuat dan sukar untuk dijatuhkan. Maka, sesiapa yang sebelum ini merasakan dollar Amerika akan tumbang, sebenarnya itu lah penipuan terancang yang dijanakan oleh para banker untuk meraih keuntungan dari kenaikan dan kejatuhan matawang sesebuah negara. Hakikatnya, sebelum ini, ramai tidak menjangka dollar Amerika akan menjadi bertambah kuat walhal hutangnya sudah terlalu tinggi. Sekiranya perkara yang sama berlaku di negara-negara lain, pasti matawang mereka sudah lama jatuh merundum.

Sebagai umat Islam, amatlah penting untuk kita mengambil iktibar daripada perjanjian yang telah dimeterai diantara Arab Saudi dan Kissinger, kerana tanpa perjanjian tersebut, dollar Amerika sudah pasti lama terkubur, dan Amerika sebagai sebuah negara sudah pasti tidak dapat menjadi kuasa tunggal besar sehingga kini.

Usaha untuk mengaitkan Dollar Amerika dengan minyak yang dikenali sebagai Petrodollar bermula semasa negara-negara Arab OPEC mengekang penjualan minyak yang dikenali sebagai “Arab Oil Embargo” ketika berlakunya perang Arab-Israel di tahun 1973. Ketika itu hutang Amerika juga sedang meningkat kerana perlu mencetak terlalu banyak dollar Amerika bagi menaja peperangan demi peperangan. Ketika itu, Amerika juga sedang sibuk menaja “Vietnam War”.

Usaha ini telah diketuai oleh Henry Kissinger, perancang bangsa Yahudi yang telah memperkenalkan konsep Petrodollar demi untuk menyelamatkan dollar Amerika dari terus tumbang akibat pencetakan matawang yang terlalu banyak. Sebelum usaha yang diketuai oleh Kissinger ini dimulakan, President Richard Nixon telah mengambil langkah di tahun 1971 untuk memutuskan hubungkait dollar Amerika dengan emas yang telah dimeterai di Perjanjian Bretton Woods sejak tahun 1944. Ini merupakan usaha terdesak Nixon kerana penawaran dollar Amerika sudah menjadi terlalu banyak hinggakan tidak lagi boleh ditukarkan dengan simpanan emas yang ada seperti yang telah dimeterai di perjanjian Bretton Woods.

Maka, Kissinger telah ditugaskan oleh Nixon untuk mencari jalan agar nilai dollar Amerika tidak jatuh dan terus menjadi matawang internasional pilihan dunia. Maka, terciptalah konsep Petrodollar dimana Arab Saudi bersetuju untuk menjual minyak didalam dollar Amerika dengan balasan Amerika akan menjaga kepentingan dan pertahanan negara Arab Saudi. Kesan dari persetujuan tersebut amatlah ketara. Amerika boleh berbelanja sebanyak mana yang mereka perlukan tanpa perlu risau akan kesan keatas dollar Amerika. Inilah muslihatnya dimana ramai dikalangan umat Islam tidak nampak dan ketahui!Walaupun negara Amerika hampir tiap-tiap tahun menghadapi defisit budget sejak dari tahun 1940 lagi, dollar Amerika mereka tetap kuat hingga kini! Dan untuk mengurangkan nilai defisit mereka dari menjadi semakin ketara, Arab Saudi serta negara-negara OPEC yang lain disuruh pula untuk membeli bon perbendaharaan Amerika yang menyebabkan aliran dollar Amerika kembali masuk kedalam negara Amerika.

Dalam erti kata lain, Arab Saudi telah menyelamatkan ekonomi Amerika bukan hanya dengan bersetuju untuk menjual minyak didalam matawang dollar Amerika tetapi juga bersetuju untuk melaburkan kembali dollar Amerika yang mereka perolehi dari jualan minyak dengan membeli bon perbendaharaan Amerika. Inilah formula nya kenapa nilai dollar Amerika masih terus kuat!

Samada, Arab Saudi dan OPEC mahu melihat kepada kenyataan seperti yang telah diulas, hanya masa akan menentukan. Amerika sudah pasti tidak akan membenarkan sebarang usaha untuk merubah dollar Amerika dari menjadi Petrodollar. Sekiranya itu berlaku, maka akan tamatlah riwayat negara Amerika. Inilah sebenarnya merupakan rahsia kejayaan untuk umat Islam untuk melepaskan diri dari terus ditindas melaui sistem kewangan Barat yang kini menutupi keseluruhan dunia ini hinggakan yang haram dinampakkan sebagai yang halal manakala yang halal pula dinampakkan sebagai yang haram.  - Dari Shakespeare of Malaya.

Russia telah bersiap sedia untuk berperang dengan USA dan sekutunya. USA tahu permainan Russia yang cuba mempengaruhi dunia untuk membenci USA. Sebenarnya matlamat asal USA ialah menghendaki Russia menutup pengkalan tentera lautnya di Syria supaya mudah baginya menggayang Syria atas kehendak Israel. Langkah menggugat Russia semakin menjadi apabila USA berjaya mengaturkan keadaan huru hara di Syria melalui pelbagai pembohongan (tipuhelah) supaya Russia mengalah dan keluar dari kawasan tersebut. Sehingga kini Russia masih lagi dapat bertahan. Disamping itu Putin dilihat semakin berani menggoncang sistem petrodollar USA dengan membuat peraturan baru iaitu berhenti menggunakan dollar sebagai syarat jual beli minyak. Ini amat menggusarkan USA dan mereka bimbang jika seluruh dunia beralih dari sistem petrodollar.

Harus diingat jika petrodollar lumpuh bermakna USA akan ranap. Perkara ini juga ada kait mengait dengan kejatuhan harga minyak dunia sekarang ini. Harga minyak sengaja diturunkan oleh USA dan OPEC bagi menekan ekonomi Russia. Harga minyak mentah akan kembali melonjak setelah Russia tewas dalam permainan ini.

Jika anda ingin tahu lebih info sila lihat site ini Armageddon Warned Near As Russia Orders “All-Out War” On Petrodollar


Kekacauan serius akan bermula jika Russia berjaya mempengaruhi dunia menidakkan kehendak USA dan meninggalkan sistem Petrodollar, maka bermulalah era perang dunia ke3. USA sudah lama bersedia menuju WW3. Melalui sengketa di Ukraine yang semakin panas, USA sedang mengatur langkah mengharapkan Russia melakukan kesilapan.

Satu hal yang pasti USA akan mempengaruhi UN (United Nation) membantu mereka memiskinkan dan mengucar kacirkan Russia melalui sekatan ekonomi/perdagangan. Kita sedia maklum sekarang ini USA melalui OPEC telah memulakan perang kejatuhan harga minyak yang tujuan utamanya ialah untuk menjahanamkan ekonomi Russia. Setelah mereka pasti Russia semakin lemah, perang akan dilancarkan.  Sama juga dengan taktik perang Iraq dan Libya, jika anda masih ingat.

Seperti biasa, USA menyediakan pengkalan strategik untuk memerangi Russia. Peperangan mesti berlaku di bumi Russia sendiri. Untuk itu pemimpin Ukraine yang tidak sealiran (tidak mahu jadi tunggangan USA) akan digantikan. Kelengkapan senjata dan tentera dikhabarkan sedang dikumpulkan di beberapa buah negara berdekatan selain Ukraine.

Beberapa peristiwa seakan MH17 akan lebih kerap berlaku, untuk dijadikan alasan palsu memerangi Russia. Memang itulah cara Dajjal berperang.

Jika di Iraq, Libya dan Syria, mereka hanya berdepan musuh yang lemah dan berpecah. Ia berbeza dengan Russia yang dilihat amat bengis dan bertenaga. Jika USA berperang dengan Russia, sukar kita bayangkan kemusnahan yang bakal berlaku. Maklumat terbaru yang didedahkan, Russia sudah pun bertindak menghalakan muncung2 peluru nukeliarnya ke bandar2 utama Eropah dan USA sebagai langkah keselamatan dan yang menariknya, peluru2 ini masih boleh dilancarkan (secara automatik) walaupun Russia telah kalah perang.

Begitulah perkaitan Petrodollar dengan USA. Hidup mati USA banyak bergantung kepada sistem ini. Mereka akan lakukan apa sahaja sekiranya Petrodollar digugat.

Lain ceritanya di Arab Saudi, sebuah negara jajahan USA.

Menjelang kemunculan Mahadi, negara Arab akan bergolak dahsyat. Selain dari kehancuran perpaduan Arab, akan berlaku huru hara di Semenanjung Arab. Tiga anak raja (disebut dalam hadis Rasulullah saw) bertelingkah dan berperang atara satu sama lain.

Baru2 ini dimaklumkan raja baru Saudi telah memecat anak2 saudaranya dalam kerajaan iaitu anak2 kepada Raja Abdullah yang baru sahaja meninggal dunia.


Salman of Saudi Arabia

Pemecahan Arab Saudi kepada 3 Wilayah 
Sebelum ini kita dihidangkan denga satu berita menarik iaitu Rancangan AS pecahkan Arab Saudi kepada tiga negara baru
Ummu Salamah RA melaporkan bahawa Rasulullah SAW bersabda: “Manusia akan berbalah setelah kewafatan seorang Khalifah. Seorang lelaki dari Madinah akan melarikan dirinya ke Mekah. Beberapa orang Mekah akan memaksa beliau agar menerima bai’ah (taat setia) mereka kepada beliau di antara Rukn dan al-Maqam. Satu pasukan tentera dari Syam akan dihantar menentang beliau dan mereka akan ditelan bumi di Baida’ (padang pasir di antara Mekah dan Madinah). Apabila diketahui manusia, mereka datang berbondong dari Syam dan Iraq untuk membai’ah beliau. Kemudian muncul pula seorang dari Kaum Quraish yang ibunya dari suku Kalb, menentang beliau dan akan ditewaskan; peperangan tersebut dinamakan Perang Kalb. Mereka yang tidak menyaksikan ghanimah peperangan itu adalah malang. Al-Mahdi akan membahagi-bahagikannya dan memerintah mengikut Sunnah Baginda SAW. Kemudian beliau wafat dan Kaum Muslimin akan menyembahyangkan beliau.”;- [ Riwayat Abu Daud, Kitab Al-Mahdi].
Kemunculan Ashabu Rayati Suud (Bendera Hitam) ialah pada saat kematian seorang Raja Saudi yang dilanjutkan dengan pertikaian tiga putra khalifah untuk memperebutkan Ka’bah. Tidak dinafikan bahawa kemunculan Ashhabu Rayati Suud ini adalah di saat kemunculan Al-Mahdi.

###

Mereka (USA dan sekutunya) kini hanya menanti peluang untuk campurtangan. Mereka fokus meninjau suasana dan akan bertindak sebaik sahaja keadaan memihak. Masa semakin dekat, Kesemua putra King Abdul Aziz yang masih hidup sudah beumur lanjut. Huruhara bakal berlaku bila kesemua mereka sudah meninggal, maka bercelarulah kepimpinan negara itu. Siapakah diantara barisan cucu2 Abdul Aziz yang paling layak diangkat sebagai raja? Tidak mustahil peperangan perebutan kuasa akan berlaku. USA sebagai pengawal keselamatan Arab Saudi perlu segera membentangkan langkah2 perlu menghalang peperangan tersebut.

Kini hanya tinggal 2 dari 36 orang anak King Abdul Aziz yang masih hidup. Raja sekarang King Salman (79) dan Putra Mahkota Muqrin. Dari 36 orang hanya 6 orang sahaja ditabalkan menjadi raja. Bagaimana dengan nasib 30 orang anak dan cucu King Abdul Aziz yang tidak dilantik?  Pasti ada pergeseran dan cemburu dengki. Akhirnya jadi berpuak2. USA telah menghidu pergeseran ini dan cuba ambil kesempatan.

Selepas Muqrin (69) siapa pula akan menjadi raja? Dari maklumat yang dapat dipetik, seorang dari beratus2 cucu Abdul Aziz bernama Muhammad (55) anak kepada Putra Nayef telah dilantik oleh King Salman sebagai timbalan kepada putra mahkota yang bermaksud sebagai pewaris raja seterusnya selepas Muqrin. Mampukah legasi ini dipertahankan?

Apa pula perancangan USA sebagai "penjajah" Arab Saudi? Mereka ada agenda berasingan.

NEW YORK (Arrahmah.com) – Sumber-sumber dari Amerika Syarikat mengungkapkan sedang berlaku konspirasi Washington yang bernama “Pemecahan, menuju Timur Tengah Baru”. Dalam rencana yang sedang disusun itu, Arab Saudi akan dipecah menjadi tiga negara baru. Pejabat berita Fars (14/5/2011) melaporkan bahwa dunia Arab dan kawasan Timur Tengah selama berbulan-bulan menyaksikan berbagai peristiwa dan transformasi yang akan mengubah perimbangan politik kawasan. Amerika Syarikat menggunakan kesempatan tersebut untuk melancarkan gelombang transformasi di kawasan demi merealisasikan tujuan-tujuannya.

Memetik sumber-sumber Amerika, majalah mingguan Al-Manar terbitan Lebanon menyebutkan Amerika Syarikat beberapa hari terakhir ini sibuk mengimplementasikan program Timur Tengah baru yang indikasinya akan segera muncul. Langkah berikutnya adalah pemecahan dan pembagian Arab Saudi menjadi tiga negara baru.

Negara-negara tersebut akan dikuasai oleh anggota keluarga kerajaan Al-Saud. Sumber-sumber itu kepada Al-Manar menegaskan bahwa negara-negara Arab di Teluk Parsi termasuk Arab Saudi, sangat khawatir munculnya revolusi rakyat yang buktinya dapat disaksikan dalam tindakan Riyadh menghadapi protres rakyat di Bahrain, demikian berita yang disiarkan Antara. Pada masa mendatang, rejim-rejim Arab di Teluk Parsi akan mengambil berbagai langkah dalam mempertahankankan kekuasaan mereka dari ancaman revolusi rakyat.

Namun, keadaan tersebut tetap tidak akan mencegah Amerika Syarikat mengimplementasikan programnya dalam memecah kecilkan Arab Saudi menjadi tiga negara baru.

(rasularasy/arrahmah.com).

USA mengaturkan agar Menteri Dalam Negeri Prince Nayef, Putra Mahkota Prince Sultan dan Riyadh Governor Prince Salman dipisahkan kepada 3 kelompok. Bilangan anak yang ramai dan ahli keluarga besar Dinasti Saud (melebihi 1,000 urang) menjadikan penantian giliran untuk menjadi pengganti raja menjadi semakin meruncing. Beberapa orang anak King Saud masih lagi mengharapkan peluang menggantikan King Abdullah yang memerintah Saudi (sekarang ini King Salman memerintah Arab Saudi setelah kemangkatan King Abdullah). Selepas kematian King Abdullah, rancangan pemecahan tersebut sedikit terganggu namun usaha masih diteruskan sebagaimana yang mereka lakukan dalam agenda2 mereka sebelum ini.

USA dengan diam-diam mengaturkan agar wujudnya perpecahan dalam pemerintahan bagi memberikan peluang kepada mereka terus menerus menguasai negara kaya minyak tersebut. Freemason di Arab Saudi menurut satu artikel yang ditulis oleh Peter Goodgame iaitu "The Globalist and the Islamist", pihak Freemason mempunyai peranan tersendiri dalam membentuk dan menaja semua organisasi-organisasi pengganas pada era abad ke-20. Tetapi sejarah sebenarnya bermula pada abad ke-18 dimana British Freemason mencipta ideologi Wahabi yang menjadi pegangan Arab Saudi sebagai satu cara merealisasikan objektif mereka. 

Seorang perisik British, bernama Hempher, yang juga ahli Freemason bertanggungjawab ke atas pembentukan fahaman Wahabi.

Maklumat ini didedahkan oleh seorang penyelidik dari Turki iaitu Ayyub Sabri Pasha pada 1933 dalam laporannya yang bertajuk Mir’at al-Haramain. Menurutnya lagi, polisi British Freemason dalam menyerang sesebuah negara ialah dengan cara Pecah dan Perintah (Divide and Conquer). Ini termasuklah seperti kes fahaman Ahmadiyya di India pada abad ke-18.

Buku The Memoirs of Mr. Hempher (edisi Arab)

Maklumat terperinci konspirasi ini boleh didapati pada sebuah dokumen yang bernama“The Memoirs of Mr. Hempher”, yang diterbitkan dalam beberapa siri dalam akhbar Jerman yang berjudul Spiegel. Akhbar ini kemudiannya berpindah ke Perancis. Seorang doktor berketurunan Lubnan telah menterjemah dokumen tersebut ke dalam bahasa Arab dari bahasa Jerman, yang kemudiannya barulah diterjemah ke bahasa Inggeris dan beberapa bahasa lain.

Dokumen tersebut adalah tulisan tangan pertama Hempher (perisik British) dalam melaksanakan misi untuk kerajaannya. Dokumen itu jugalah yang menceritakan bagaimana dia boleh sampai ke Timur Tengah untuk ‘mencari jalan’ menjatuhkan Empayar Islam Uthmaniyah. Dengan ‘jalan baru’ yang dibina Hempher itulah kerajan British menggunakannya untuk menyuntik fahaman perkauman, kebangsaan, ketagihan arak, perjudian, perzinaan dan pembukaan aurat wanita Islam. Tetapi strategi terpenting sekali yang direncanakan ialah menerapkan nilai-nilai bida’ah dalam jiwa setiap muslim.

Selepas penerapan ini berjaya, maka mata masyarakat dunia akan cuba dialihkan kepada Islam dan dalam masa yang sama konsep “Islam adalah agama pengganas” disuntik sedikit demi sedikit. Untuk menyemai sifat 'fanatik' dan fahaman Wahabi dalam masyarakat Islam, perlu bagi pihak British Freemason memahami dahulu apa yang didakwahkan oleh agama Islam. 

Hasil daripada kajian mereka tentang Islam, mereka mendapati agama Islam menyeru kepada kebaikan dan mencegah kepada kemungkaran, persamaan hak antara semua kaum dan bangsa dan menyeru kepada persaudaraan sesama Islam. Membunuh sesama Muslim juga dilarang sama sekali. Kerajaan Uthmaniyah: Sultan Abd Hamed II, Sultan Abd Hamed memberitahu pegawai-pegawainya tentang perletakan takhta kerajaan, Bagaimanapun, sebagai sebahagian dari strategi Pecah dan Perintah mereka, Brish amat berharap masyarakat Arab Islam menentang sendiri saudara-saudara Turki mereka yang memegang tampuk pemerintahan Kerajaan Uthmaniyah. Jalan terbaik untuk mencapai matlamat ini ialah mencari ruang-ruang dalam undang-undang Islam yang membolehkan masyarakat Arab lain mengisytiharkan Kerajaan Turki sebagai MURTAD.

Hasil kajian dan mesyuarat pihak British Freemason, mereka dapati Syeikh Abdul Wahab adalah instrumen yang sesuai yang boleh digunakan mereka untuk membawa ‘idea’ ini ke dalam masyarakat Islam di Semenanjung Arab. Ini kerana, adalah tidak logik pihak British melalui residen-residennya untuk bercakap soal undang-undang Islam di tengah-tengah masyarakat Islam. Perkuburan Baqi yang dimusnahkan Ibnu Saud pada 1925. Syeikh Abdul Wahab berjaya dipilih sebagai jurucakap dan juru pelaksana idea British Freemason tanpa beliau sendiri sedari. 

Kita boleh simpulkan Syeikh Abdul Wahab adalah kambing hitam Arab yang ditangkap British, kemudian ditutup matanya, kemudian diletakkan bom jangka di badannya dan kemudian dilempar di tengah-tengah masyarakat Islam Arab Saudi. Tetapi pergerakan Wahabi bergerak terlalu cepat seolah-olah diarah oleh sesuatu dari belakang. Syeikh Abd Wahab berjaya menguasai keseluruhan pemikiran masyarakat Arab Saudi tentang bahaya Bidaah. Bagaimana British Freemason membantu fahaman Wahabi ini berkembang amat menghairankan. Namun matlamatnya semakin jelas apabila tiba era keruntuhan Kerajaan Khalifah Uthmaniyah. Khalifah Uthmaniyah sampai ke penghujung apabila tercetusnya pemberontakan pertama golongan Wahabi pada 1818.

Penentangan itu didalangi oleh Saudi al-Faisal I. Pergerakan penentangan yang didominasi oleh pengikut Wahabi sekali lagi melakukan pemberontakan pada akhir kurun ke-19.
Selepas Perang Dunia 1, negara-negara kekuasaan Empayar Uthmaniyah telah dipecah-pecahkan kepada beberapa bahagian. Manakala setiap bahagian pecahan itu diletakkan regim-regim Arab boneka untuk mentadbir negara baru mereka. Sebagai pengganti kepada kejatuhan kekuasaan Uthmaniyah ke atas Arab Saudi, British Freemason telah menganugerahkan kekuasaan pentadbiran Arab Saudi kepada Ibnu Saud pada 1932. 

Satu tahun kemudian, dalam 1933, Saudi memberi konsesi minyak kepada California Arabian Standard Oil Company (Casoc) yang bergabung dengan Standard Oil of California (SOCAL) dan kini dikenali sebagai CHEVRON yang diketuai oleh agen-agen Rothschild dan Rockefeller.

Sejak masa itu, Arab Saudi menjadi salah satu rakan dagangan terpenting pihak Barat di kawasan Timur Tengah. Arab Saudi bukan sahaja rakan minyak terpenting tetapi juga dijadikan anjing salakan yang berlakon menentang Israel di pentas antarabangsa. Sedangkan bunyi salakan itu adalah bunyi yang dirakamkan sendiri oleh Israel.

Perancangan berbelas-belas tahun ini semakin berjaya apabila Britsh Freemason berhasil melahirkan pemikir-pemikir Islam boneka yang cuba mempromosikan fahaman Wahabi. Dalam perancangan mewujudkan masyarakat Islam yang tidak mengamalkan sunnah, kini strategi itu sedikit demi sedikit di ubah ke arah mewujudkan masyarakat Islam yang berstatus pengganas. Kekuatan strategi British Freemason amat bergantung kepada kemantapan fahaman Wahabi dikalangan masyarakat Arab Saudi dan ulama-ulama boneka Wahabi.

Kontraktor-kontraktor boneka mula dilahirkan seperti Laden (bapa Osama) yang mendapat kontrak sepenuhnya membina masjidil Haram dan sebarang pengubahsuaian. Kekayaan Laden ini dijadikan modal awal yang akan membiayai suatu projek mempromosi aktiviti “Bunuh Diri Untuk Agama” di tengah-tengah masyarakat Islam. Matlamat utama ialah orang Islam membunuh orang Islam lain tanpa pengaruh dari luar. Orang yang diarahkan dan dijadikan kambing hitam ialah Osama anak kepada Laden.

Osama yang berfahaman Wahabi ini tahu strategi ini dan sudah pun sedia mendapat skrip lakonannya. Maka tidak hairanlah Osama dengan mudah diterima oleh madrasah di Afghanistan tempat ia mula-mula belajar berjihad sebelum tahun 2000. Kenapa pasukan Mujahidin di Afghanistan senang menerimanya? 

Mudah saja, Osama mempunyai wang yang banyak. Mujahidin pula memerlukan wang untuk melawan Russia. Cuma yang menyedihkan adalah pasukan Mujahidin yang berhati mulia di sana tidak tahu bahawa Osama adalah pelakon terhandal keluaran Freemason iaitu Rothschild.

Kuasa kewangan Rothschild semenjak perlantikan Ibn Saud sebagai pemerintah Arab Saudi berjaya menyelinap masuk ke dalam kantung ekonomi keluarga Saud. Keadaan ini mewujudkan suatu situasi kebergantungan Keluarga Saud terhadap aliran wang masuk dari Rothschild. 

Dalam erti kata lain, Rothschild berjaya memastikan ekonomi Keluarga Saud bergantung sepenuhnya kepada projek-projek syarikat minyak Rothschild. Matlamat tercapai, untuk menguasai sesebuah negara dari seluruh aspek, adalah penting menjaga poket keluarga pemerintah terlebih dahulu. Situasi kebergantungan ini membuka ruang penuh untuk British Freemason menguasai pentadbiran dan dasar luar Arab Saudi. Bagi memastikan keluarga Saud tunduk patuh, Rothschild memberi sumbangan beratus-ratus juta tanpa henti untuk semua kos-kos pembinaan masjid seluruh Arab Saudi.

Dalam 1999, King Fahd telah menghadiri mesyuarat Bilderberg, disyaki oleh kebanyakan pemerhati politik berbincang tentang peranan beliau dalam agenda One World Government sama seperti peranan yang dimainkan oleh Arafat dan Pope. Buktinya, keluarga Saud sekarang ini adalah sebahagian daripada boneka-boneka rangkaian Illuminati.

###

Perselisihan sedang membara dan semakin merebak di negara2 Arab. Di Arab Saudi ketika ini, perselisihan semakin ketara, raja dan waris raja pula semakin tua dan uzur.  Ini semua bakal membawa kepada persengketaan diantara anak2 raja terdahulu (cucu2 King Abdul Aziz).

Sudah ada suara sumbang dari kalangan penulis Barat bahawa kemusnahan Petrodollar akan menyebabkan berlakunya perang "Armageddon". Mungkin ramai yang kurang percaya, namun ia sememangnya ada kaitan.

Andaikata benar2 terjadi WW3 (Malaysia dipihak mana?) .... sudahkah anda bersedia?

16 comments:

 1. Salam Admin,
  Olahan yang mantap. Kepingan-kepingan puzzle sedang rancak dicantumkan. Terima kasih.
  Begitu sekali susah -payah pihak musuh menjalankan rencana mereka. Mereka menggunakan peluang yang diberi sebaik-baiknya. Mengambil kesempatan di mana jua.
  Aneh... mereka juga merujuk AlQuran dan Hadis untuk mengalahkan umat Islam.
  Kembalilah kepada Allah dan Rasul. Nescaya Allah akan mempersiapkan segalanya demi untuk Islam.
  Islam pasti menang!

  ReplyDelete
 2. Terima kasih sahabat, sama2 kita perbaiki diri agar selamat dari rempuhan ganas sang dajjal laknatullah. Mungkin dari sini kita sudah dapat mencium langkah kerja dajjal itu. Sesiapa yang tidak sedar dan masih lalai maka dengan mudahnya dicairkan dan diterbangkan sebagaimana habuk2 jalanan.

  Sekali lagi ucapan terima kasih atas sokongan saudara Nurrohi.

  ReplyDelete
 3. Anak Abdul Aziz yang masih hidup melebihi 2 org. Talal, bapa kepada al Waleed yg kaya raya yang digelar Warren Buffet timur tengah masih hidup. Begitu juga Ahmad yg sebelumnya disebut akan dijadikan Crown Prince tetapi akhirnya tak jadi. Begitu juga Abdul Rahman yang disisih kerana kelantangannya. Tidak termasuk Muqrin dan Salman dan yang lain yang masih hidup.

  Wahabi dah bodoh tetapi orang yang ikut mereka dalam fatwa bodoh mereka lagi bodoh. Nak tahu siapa? Majma fiqh sedunia. Pada tahun 1986 majma fiqh mengambil tanpa mendalam fatwa yang dikeluarkan oleh al kabair as saudiah sekitar tahun 1971-1972. Hasilnya, petro dollar survive. Hasilnya wang kertas fiat diberi nilai paksa. Hasilnya sistem riba berkembang pesat dalam masyarakat Islam tanpa mereka sedari. Tak pecaya? Pegi la kaji hujah yang dikemukakan dalam fatwa tersebut. Menggambarkan ulama ini tak tahu sistem kewangan tetapi galak dan gatal sangat nak keluar fatwa. 1986 adalah tahun pertama hukum wang dikeluarkan secara global, itu ialah 15 tahun selepas wang fiat digunakan! 15 tahun, what the?! Tu pun tak menyeluruh.

  Kejatuhan demand dan pengekalan bekalan minyak dunia menyebabkan harga minyak merudum. Cek baltic dry index untuk menyimpulkan keadaan dunia dari segi elonomi sekarang. Setakat sekarang, penurunan harga minyak dah backfire USA. Sekurang kurangnya selepas satu bulan minyak merudum, satu syarikat minyak (shale oil) dah bangkrap. Banyak lagi akan menyusul jika keadaan tak berubah. Arab saudi serampang dua mata. Sekali baling dua ekor mati.

  Russia akan survive dengan rakan niaga mereka. Kalau europe ancam russia dengan serius, Russia boleh potong semua bekalan gas ke eropah yg menyebabkan eropah akan mengalami musim sejuk yang dasyat. Russia akan survive sebagai Rum moden dan akan berperang bersama kaum muslimin dan kemudian akan memerangi kaum muslimin.

  Di sini kita juga ada king... Baginda adalah alamat besar dan kearah suatu yg besar...

  ReplyDelete
  Replies
  1. dimmy?? andakah ini? hebat ulasan anda

   Delete
  2. Kat sini kita ada king apa bohh?
   king kong aje boh..
   songlap duit tak habis-habis.
   camna orang nak percaya dan nak follow.

   Delete
  3. bukan semua king macam tu walaupun ramai yang macam tu. kalau tahu sangat, cuba bawak satu sahaja audit yang menunjukkan king tu songlap duit. kalau tak ada, tak payah cakap la. burung, cicak, tikus, etc kat rumah pun boleh berbunyi (cakap).

   Delete
  4. bukan semua tapi ramai..ptuii

   Delete
 4. Kesimpulan yg saya dpt Dari tulisan adm & pengomen nak runtuhkan us kena takluk Arab Saudi dulu... Pastinya us akan bermatian mempertahankan lubuk emasnya

  ReplyDelete
 5. Satu daripada peperangan yg akan disertai al Mahdi ialah perang menakluki hijaz. Dalam hadis sebut rugilah siapa yang tak tengok ghanimah harta rampasan perang yang akan diperolehi apabila Hijjaz ditawan. Maknanya Arab Saudi pasti akan diperangi dan ditawan. USA dah melalui zaman kemuncak mereka. Setiap yang naik pasti akan turun sebagai satu lumrah. ALLAH Maha Hebat. Maha Merencana.

  dia pulak entahle dimana. Beberapa tahun lepas mereka kata sedang berjalan kaki ke Makkah, mungkin sekarang dah sampai...

  ReplyDelete
 6. Ya Allah,saya baru tahukisah ini. Selama ni hanya duk faham Arab Saudi ni bersekongkol dengan Amerika untuk menindas nasib kaum Islam..rupanya lagi besar dari itu

  ReplyDelete
 7. BENTUKLAH PASUKAN MILITER PEMBUNUH THOGUT
  BENTUKLAH PASUKAN PEMBUNUH TOKOH-TOKOH MUSUH ISLAM
  BERITAHU BAHWA DIA AKAN BERTEKUK LUTUT DI-NERAKA JAHANAM

  SAMBUTLAH UNDANGAN GUBERNUR MILITER ISLAM
  KHILAFAH ISLAM AD DAULATUL ISLAMIYAH MELAYU


  Untuk para Rijalus Shaleh dimana saja kalian berada,
  bukankah waktu subuh sudah dekat? keluarlah dan hunuslah senjata kalian.

  Firman Allah: at-Taubah 38, 39
  Hai orang-orang yang beriman, mengapa kamu jika dikatakan orang kepadamu: “Berperanglah kamu pada jalan Allah”, lalu kamu berlambat-lambat (duduk) ditanah? Adakah kamu suka dengan kehidupan didunia ini daripada akhirat? Maka tak adalah kesukaan hidup di dunia, diperbandingkan dengan akhirat, melainkan sedikit
  sekali. Jika kamu tiada mahu berperang, nescaya Allah menyiksamu dengan azab yang pedih dan Dia akan menukar kamu dengan kaum yang lain, sedang kamu tiada melarat kepada Allah sedikit pun. Allah Maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu.

  Firman Allah: al-Anfal 39
  Dan perangilah mereka sehingga tidak ada fitnah lagi, dan jadilah agama untuk Allah.

  Peraturan dan undang-undang ciptaan manusia itu adalah kekufuran, dan setiap kekufuran itu disifatkan Allah sebagai penindasan, kezaliman, ancaman, kejahatan dan kerusakan kepada manusia di bumi.

  Allah Memerintahkan Kami untuk menghancurkan dan memerangi Pemerintahan dan kedaulatan Sekular-Nasionalis-Demokratik-Kapitalis yang mengabdikan manusia kepada sesama manusia karena itu adalah FITNAH

  Firman Allah: al-Hajj 39, 40
  Telah diizinkan (berperang) kepada orang-orang yang diperangi, disebabkan mereka dizalimi. Sesungguhnya Allah Maha Kuasa untuk menolong mereka itu. Iaitu
  orang-orang yang diusir dari negerinya, tanpa kebenaran, melainkan karena mengatakan: Tuhan kami ialah Allah

  Firman Allah: an-Nisa 75
  Mengapakah kamu tidak berperang di jalan Allah untuk (membantu) orang-orang tertindas. yang terdiri daripada lelaki, perempuan-perempuan dan kanak-kanak .
  Dan penindasan itu lebih besar dosanya daripada pembunuhan(al-Baqarah 217)

  Firman Allah: at-Taubah 36, 73
  Perangilah orang-orang musyrik semuanya sebagai mana mereka memerangi kamu semuanya. Ketahuilah bahawa Allah bersama orang-orang yang taqwa. Wahai Nabi! Berperanglah terhadap orang-orang kafir dan munafik dan bersikap keraslah terhadap mereka.

  Firman Allah: at-Taubah 29,
  Perangilah orang-orang yang tidak beriman, mereka tiada mengharamkan apa yang diharamkan Allah dan Rasul-Nya dan tiada pula beragama dengan agama yang benar, (iaitu) diantara ahli-ahli kitab, kecuali jika mereka membayar jizyah dengan tangannya sendiri sedang mereka orang yang tunduk..

  Bentuklah secara rahasia Pasukan Jihad Perang setiap Regu minimal dengan 3 Anggota maksimal 12 anggota per desa / kampung.
  Siapkan Pimpinan intelijen Pasukan Komando Panji Hitam secara matang terencana, lakukan analisis lingkungan terpadu.

  Apabila sudah terbentuk kemudian Daftarkan Regu Mujahid
  ke Markas Besar Angkatan Perang Pasukan Komando Bendera Hitam
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  Mari Bertempur dan Berjihad dalam Naungan Pemerintah Khilafah Islam, berpalinglah dari Nasionalisme (kemusyrikan)

  Masukan Kode yang sesuai dengan Bakat Karunia Allah yang Antum miliki.

  301. Pasukan Bendera Hitam
  Batalion Pembunuh Thogut / Tokoh-tokoh Politik Musuh Islam

  302. Pasukan Bendera Hitam Batalion Serbu
  - ahli segala macam pertempuran
  - ahli Membunuh secara cepat
  - ahli Bela diri jarak dekat
  - Ahli Perang Geriliya Kota dan Pegunungan

  303. Pasukan Bendera Hitam Batalion Misi Pasukan Rahasia
  - Ahli Pelakukan pengintaian Jarak Dekat / Jauh
  - Ahli Pembuat BOM / Racun
  - Ahli Sandera
  - Ahli Sabotase

  304. Pasukan Bendera Hitam
  Batalion Elit Garda Tentara Khilafah Islam

  305. Pasukan Bendera Hitam Batalion Pasukan Rahasia Cyber Death
  - ahli linux kernel, bahasa C, Javascript
  - Ahli Gelombang Mikro / Spektrum
  - Ahli enkripsi cryptographi
  - Ahli Satelit / Nuklir
  - Ahli Pembuat infra merah / Radar
  - Ahli Membuat Virus Death
  - Ahli infiltrasi Sistem Pakar

  PASUKAN KOMANDO BENDERA HITAM
  KHILAFAH ISLAM AD DAULATUL ISLAMIYAH MELAYU
  email : angsaputih@inbox.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Udah lama tak dengar. Semoga Allah mudahkan mereka yang benar di jalannya, semoga Allah berkenan memasukkan aku dalam golongan yang sedikit. aku tertanya tanya, Apa khabar pemimpin pemimpin besar kamu...

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 9. KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل

  KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل


  KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل


  ReplyDelete

artikel menarik sepanjang masa

Total Pageviews