Sunday, March 29, 2015

Atasi Fitnah: BERSATULAH sebelum terlambat


PAS mahu bersama UMNO meningkatkan syiar Islam. Sejauhmana benarnya berita ini? 


Mungkin juga ia hanya bersifat politik semata2 sebagaimana yang berlaku sebelumnya. Hanya sebagai tekanan terhadap keperluan semasa. Namun biasanya soal seperti ini amat ditakuti kaum kafir (kecuali kafir zimmi), kaum murtad dan munafik. Hasrat ini bakal ditentang hebat. Mereka berselindung di sebalik bayang demokrasi, hak asasi manusia dan sekularisma. Mereka bangun membuat kacau bagi menggagalkannya.

Bangsa Melayu perlu segera bersatu untuk perkukuhkan politik bangsa sambil perteguhkan Agama Islam tercinta. Mereka (kaum asing) sentiasa mernanti peluang untuk hancurkan bangsa ini dengan apa sahaja cara.

Andai kata gagal, bersedialah menanti bencana yang tak tertangis. Semuanya musnah. Berpunca dari sikap suka bermusuh sesama sendiri.

Anak2 Melayu, silalah ingat perkara ini. Jika boleh hafal untuk disampaikan kepada anak bangsa. Ingatlah bahawa mereka tidak pernah serik untuk lakukan kerosakan total terhadap bangsa Melayu dan Islam.

"we must make sure christian become official religion in Malaysia and we make sure that the next prime minister is christian."

Rahsia mereka terbongkar satu waktu dulu. Sekarang, kebanyakan dari kita sudah melupakannya.

DAP parti chauvinis pro komunis telah mempergunakan Anwar Ibrahim untuk mencapai cita2 menjadikan negara ini negara kristian dan diperintah oleh kaum Cina kristian. Anwar pula memperdaya PAS untuk menjadi rakan sekutu. Undi Melayu amat perlu untuk membantu DAP menjadi parti terkuat di Malaysia. DAP bertindak penuh muslihat sebagaimana taktik zionis.

Hasrat DAP untuk menukar Malaysia kepada Negara Kristian itu benar.

Image result for dap mahu kristiankan malaysia

Apabila DAP bertekak menegaskan bahawa Malaysia adalah Negara Sekular, agenda sebenar mereka terserlah iaitu menghapuskan klausa Islam sebagai agama rasmi negara di dalam perlembagaan. Ini bermakna, keutamaan yang diberikan kepada agama Islam dari segi dakwah, penyebaran serta infrastruktur dan pembangunan akan turut terhapus.

Secara automatik, agama-agama lain akan mendapat hak sama rata dengan Islam dan gejala murtad tidak lagi dapat dikekang.

Masih ramai di kalangan umat Melayu yang mudah terpedaya dengan momokan bahawa ini semua hanyalah propaganda UMNO.

Kebanyakan mereka sukar menerima soal ‘agama’ menjadi agenda utama DAP kerana setakat yang mereka tahu, kaum Cina tidak begitu ekstrem dalam beragama. Malah, ramai di antara mereka tidak mengamalkan pun ajaran agama mereka, seperti bersembahyang. Selain itu, masyarakat Malaysia juga masih lagi cenderung mengaitkan kaum Cina dengan agama Buddha sepertimana India dengan Hindu.

Justeru, ramai yang merasa ragu mengenai kaitan DAP dengan gejala murtad yang didalangi Kristian.

Hakikatnya, kaum Cina dan juga India yang memilih Kristian sebagai pegangan semakin meningkat di Malaysia. Apa jua alasannya, iaitu sama ada mereka memilih Kristian kerana benar-benar percaya dengan ajarannya, atau sekadar satu ‘escapism’ dari masalah kasta sepertimana prasangka ramai, ataupun sebagai satu simbol ‘status’ kerana masih terbelenggu dengan pemikiran mendewakan apa saja yang dibuat oleh orang-orang barat serta ingin turut menyambut Krismas, melalui upacara perkahwinan cara barat dan mempunyai nama barat yang dilihat sebagai glamour akibat terpengaruh oleh TV dan filem, adalah tidak penting untuk dipastikan.

Tidak seperti Islam yang tidak membezakan kaum dan meletakkan semua umat Islam sebagai sama dan bersaudara, Kristian pula menyaksikan gereja yang berbeza bagi kaum Cina dan India seperti juga kaum kulit hitam dan kulit putih di barat yang merasa janggal untuk ke gereja yang sama.

Bagaimanapun, kaum Cina jarang mengumumkan agama mereka tetapi ramai yang menyangka bahawa kaum Cina yang memakai nama barat kemungkinan besarnya beragama Kristian. Memandangkan pemimpin tertinggi DAP tidak memakai nama barat, maka keraguan masyarakat mengenai penglibatan mereka dalam kes murtad mudah difahami.

Mungkin kerana itulah maka para penulis blog berbangsa Cina gemar mendesak pemimpin atasan DAP agar mengumumkan agama mereka. Apa yang diisyaratkan oleh para blogger ini ialah, pemimpin atasan DAP berselindung di sebalik nama Cina walaupun mereka sebenarnya Kristian demi memastikan sokongan berterusan dari kaum Cina ‘ortodoks’ iaitu yang berpegang teguh kepada budaya, bahasa dan agama asal nenek moyang mereka. Dengan tidak memakai nama barat juga memudahkan mereka untuk mengaburi rakyat mengenai agenda Kristian yang diperjuangkan mereka.

Agenda Kristian DAP, seperti yang telah terdedah, berpusat di Subang Jaya. Kumpulan ‘pendakwah’ atau penipu ini beroperasi dengan cara menghulurkan bantuan sebelum mengumpan sasaran mereka untuk ke gereja. Antara yang telah menjadi mangsa dimurtadkan, mendedahkan bagaimana mereka ‘dipegang’ sehingga merasa terhutang budi dan wajib membayar budi para pendakwah itu dengan memeluk Kristian.

Puak Kristian ini beroperasi secara tersusun dengan dana disalurkan dari sebuah pusat pentadbiran yang lengkap. Dengan memanggil diri mereka ‘Evangelist’ atau pendakwah, menunjukkan yang mereka bermazhab Protestant iaitu mazhab yang paling banyak melalui reformasi dan mempunyai berbagai-bagai versi serta mengambil sikap berbeza dengan mazhab katholik yang mengiktiraf darjat tertinggi Pope, atau mazhab orthodox yang lebih dekat dengan Kristian asal iaitu agama Nasrani.

Salah satu laporan dari laman AsiaOne Singapura bertarikh 27 Jun 2012 mendedahkan beberapa transaksi kewangan yang meragukan yang melibatkan gereja di Kuala Lumpur seperti yang dilaporkan oleh Suruhanjaya Kebajikan negara tersebut:

1. ‘Derma’ berjumlah S$2.1 juta bagi “Projek Menyeberang” (Crossover) atau lebih tepat memurtadkan – dipindahkan dari Amerika Syarikat ke Gereja City Harvest di Subang Jaya, dalam jangka masa Diseember 2007 – May 2010.

2. ‘Derma’ ini kemudiannya dipindahkan ke ‘akaun pelbagai’ juga untuk ‘Projek Menyeberang’ ini. Dalam bulan April 2007 – Mac 2010 sejumlah lebih kurang S$600,00 dan USD3 juta masing-masing digunakan untuk perbelanjaan En. Kong Hee dan isterinya Ho Yeow Sun yang mana kebanyakan ahli gereja tidak tahu menahu mengenainya.

3. ‘Derma’ untuk dana pembinaan gereja berjumlah S$600,000 dipindahkan ke akaun pelbagai untuk projek yang sama.

DAP telah terbukti merupakan antara anggota penting yang memberikan naungan kepada puak evangelists ini yang berpusat di Subang Jaya.

Pemimpin DAP, antaranya, Hannah Yeoh didedahkan telah menyumbang dana dari DUNnya kepada beberapa pertubuhan Kristian antaranya RM3,000 – Kingdom Christian Fellowship Bhd pada 13 Oct 2011, RM2,500 – Subang Jaya Assembly of God pada 12 May 2011, RM5,000 – Evangelical Free Church Gospel Centre pada 17 Jan 2012 dan RM5,000 - Pusat Subang Jaya Pastors Fellowship pada 2010.

Apabila kes murtad pertama kali menjadi heboh, Datuk Dr. Hasan Ali dan Nasharuddin Mat Isa antara yang paling lantang menyuarakan kebimbangan dengan kegiatan gereja di Subang Jaya. Pemimpin-pemimpin DAP termasuk di peringkat atasan pantas turun membela dan memberi sokongan kepada gereja hampir dalam kadar segera.

Tidak lama kemudian, kita menyaksikan bagaimana Hasan Ali dipecat dari PAS dan ‘bintang’ Nasharuddin juga merudum.

Pendedahan lanjut dibuat oleh beberapa blog mengenai ikrar yang dibuat oleh DAP di dalam sebuah majlis yang menampilkan tokoh-tokoh Kristian di rantau ini, untuk menjadikan Malaysia sebagai negara Kristian. Ikrar tersebut dilihat konsisten dengan desakan Lim Guan Eng dalam perutusan Krismasnya untuk meneruskan perjuangan menggunakan kalimah Allah dalam kitab Kristian.

Jelas, bahawa agenda Kristianisasi dengan isu Injil berbahasa Malaysia serta penggunaan kalimah Allah di dalam risalah dan kitab agama Kristian, kes murtad, hubungan pemimpin DAP dengan gereja serta perutusan Krismas Guan Eng adalah isu yang berkait dan berangkai.

Ini bermakna, ia bukan satu paranoia umat Islam UMNO yang tidak berasas tetapi sahih sehinggakan para blogger bukan Islam dan bukan Kristian juga turut menghidunya. Yang tidak berasas dalam isu ini hanyalah tindakan umat Islam di dalam PAS menyokong, membela dan berdegil untuk terus bekerjasama dengan puak evangelists, bergandingan tangan menuju ke Putrajaya dan duduk bersebelahan di singgahsana.

Image result for dap mahu kristiankan malaysia

Atas bantuan PAS inilah maka agenda Kristianisasi DAP nampaknya hampir berjaya sepertimana yang didedah oleh Mohamed Razali Bin Abd Rahman Bekas Setiausaha Organisasi DAP dan Timbalan Ketua Pemuda DAP. Beliau mengaku pernah tinggal di gereja selama 2 minggu.
 
Paderi Marine, warga USA telah berada di Malaysia selama 5 tahun untuk mengkristiankan orang Islam di Malaysia. Setiap minggu sekurang-kurangnya 2 orang Melayu telah dimurtadkan.
Beliau telah keluar dari menjadi ahli DAP diatas kesedarannya sendiri kerana mendapati bahawa DAP paling benci kepada bangs Melayu beragama Islam dan Raja2 Melayu.

DAP berniat jahat untuk menukar perlembagaan Islam kepada Perlembagaan Kristian. Seorang pemimpin kanan DAP pernah didalam ucapannya menyatakan "we must make sure christian become official religion in Malaysia and we make sure that the next prime minister is christian."
 
Razali pernah ke Balai Polis untuk membuat laporan polis tentang kristian agama rasmi. Mat Sabu mengarahkannya supaya ditarik balik. 

Guan Eng menawarkan RM 1Juta dan bercuti di Melbourne dan minta dia menarik balik laporan polis.

Paderi di tempat kerja isterinya juga membuat tawaran yang lumayan untuk menarik balik laporan polis.

MENJADI TANDATANYA, APA YANG TELAH TERJADI KEPADA LAPORAN TERSEBUT? Adakah ia masih dalam siasatan atau ... dijadikan flatfom untuk terus menghidu rancangan pergerakan tersebut, ia tetap menjadi misteri. Semoga ada pihak yang dapat mengeluarkan kenyataan mengenainya. Memandangkan ISA telah dimansuhkan, sukar bagi pihak keselamatan mengambil tindakan segera.
 
Senarai rancangan besar DAP yang diberitahu oleh Mohamed Razali adalah seperti berikut:

1. Kristian Agama Rasmi.

2. Malaysia akan ditukarkan kepada Republik.

Guan Eng ada pejabat mewah di Singapura dan setiap minggu berjumpa Lee Kuan Yiew. Kewangan DAP terlalu kuat.

3. YDP Negeri Pulau Pinang akan ditukar kepada Cina.

4. Sistem Raja berperlembagaan akan dibubarkan,

Raja adalah berketurunan lanun kata Lim Kit Siang.

5. Isu azan hanya test kesensetifan orang Islam.

6. Pertandinagn tilawah Al Quran akan dihapuskan.

7. NGO Melayu akan dihapuskan. cth PEKIDA & PERKASA.

8. Perkahwinan campur akan digalakkan,

Insentif RM 5,000 akan diberikan atas alasan humans right (penghapusan etnik Melayu).

9. Bahasa Inggeris bahasa Rasmi.

10. Mata pelajaran Agama Islam akan dimansuhkan.

11. Chin Peng akan diberi pengampunan dan diberi gelaran Tun.

12. MARA jabatan yang dianggap rasis akan dibubarkan.

13. GLC akan dipegang dan diterajui oleh orang Cina.

14. Di hotel Palma Penang, lagu Negara ku yang baru telah dimainkan. Tiada sebut pun tentang raja.

15. Rejimen Askar Melayu Diraja akan dibubarkan kerana telah banyak bunuh orang cina (komunis) sebelum ini.

16. Panglima Angkatan Tentera dan Ketua Polis Negara akan ditukarkan kepada orang Cina.

17. Kakitangan kerajaan berketurunan Melayu akan dikurangkan.

18. KEMAS, BTN dan MKN akan ditutup.

19. Kedutaan Israel akan dibuka.

20. Pengkalan Tentera Israel akan dibuka di Port Dickson.

21. Majlis antara agama akan menggantikan Majlis Agama Islam

22. Wang zakat akan digunakan oleh orang bukan Islam.

Percubaan telah dibuat di Perak sewaktu dibawah Nizar MB boneka. Ngeh pernah mintak untuk guna wang zakat tetapi dihalang oleh Mufti.

23. DEB akan dimansuhkan

24. Parti berteraskan agama akan dibubarkan termasuk PAS.

Mat Sabu pernah kata "Saya sanggup makan babi dengan Lim Guan Eng dari makan ayam dengan Najib dalam satu majlis tertutup. "PAS telah berjaya diliberalkan".

25. Yahudi dan CIA akan bantu menjayakan rancangan DAP. 

Sanggupkah kita?

Image result for dap mahu kristiankan malaysia

Fikir-fikirkanlah sendiri dan buatlah tindakan yang perlu demi Agama, Bangsa dan Negera. Masa depan negara dan anak cucu kita terletak di tangan kita semua.

DAP menggunakan PKR untuk memerintah Malaysia. PAS diseret tanpa sedar untuk membantu. Orang Cina memang hebat dalam bidang politik dan penipuan. Tak ubah macam Yahudi. Pelik tapi benar.

Sehingga sekarang kita bernasib baik, pastinya atas pertolongan Allah swt, rancangan mereka gagal pada PRU13 yang lalu. Hampir sahaja mereka lolos. Banyakkanlah syukur kita kepada Allah. Jangan sekali2 leka. Kita harus ingat bahawa mereka tidak pernah serik dan sentiasa sahaja menukar agenda bagi mencapai hasrat mereka. Mereka juga mendapat nasihat pakar dan sumbangan besar dari luar negara. Ada pihak luar atas pelbagai tujuan, mahu ianya berhasil. Inilah cabaran pemimpin negara yang kita tidak tahu. 

Jika Melayu berpecah (memang itu yang mereka mahu), racun akan mudah disuntik supaya orang Melayu meninggalkan syahadah. Tertarik kepada agama kristian (murtad) atau sekurang2nya meminati liberalisasi. Bertukar kepada agama baru Islam Liberal yang sesat itu.

Apabila orang Melayu mula meninggalkan tauhid La Ilaha Illallah, masa itu akan bertukarlah wajah Melayu dari Islam menjadi kafir. Negara juga ikut bertukar wajah kepada negara bukan Islam. Sebab itulah berbagai perkara berlaku sejak kebelakangan ini semuanya mempunyai unsur liberal dan kuffar. NGO muncul dengan banyaknya secara tiba2 bertujuan menyokong usaha meliberalkan orang Melayu, menukarkan Islam ASWJ kepada Jaringan Islam Liberal atau jika dapat terus dimurtadkan.

Biaya dari berbagai sumber masuk mencurah2 terutama dari USA dan vatican untuk menampung perbelanjaan dalam mencapai maksud tersebut. 

Melayu berjaya diliberalkan, sanggup memalukan diri

Pulau Pinang sudah dianggap milik mereka.

Lim Guan Eng naikkan harga rumah kos rendah di Penang dari 61,700 ke 161,000. Dengan ini Melayu akan lari tinggalkan P. Pinang kerana tidak mampu memiliki rumah. Inilah pembersihan etnik melalui acuan pemikiran Yahudi yg menjadi penasihat DAP.

Kata seorang pejuang
Orang Melayu dipaksa bersabar... saya yakin kalau Perdana Menteri hari ini adalah Tun Mahathir Mohammad... Penang dah kena "buah besaq". Isu kalimsh Allah takkan keluar pun....

Kerana Melayu Selangor tidak bersatu maka hak dan kebajikan mereka sedikit demi sedikit dirampas oleh bangsa Cina.

"Mat Sabu is DAP leader in PAS, of course DAP want him to upgraded further"

Sumber: medantempurkedah, Mohamed Razali Bin Abd Rahman Bekas Setiausaha Organisasi DAP, petikan fb

artikel menarik sepanjang masa

Total Pageviews